In på upploppet

Ultraljudet är över. Tillsammans med läkaren räknade Han till 13 äggblåsor och slemhinnan var 12 mm. Den största äggblåsan mätte 15 mm och den minsta var 8 mm. Sedan fanns det ganska många fler på 8 mm. Bra var att blåsorna var mer jämnstora i dag. De flesta låg mellan 11-13 mm. Ingen hade stuckit i väg.

Det bästa var att jag fick ta ett blodprov för att bestämma vidare behandling. Tummen upp för noggrannhet även om allt blir enligt planen fortsättningsvis!

Alltså, ingen förändring i dos. Måndag kväll ska jag mecka till Pregnyl-sprutan och på onsdag är det äggplock.

Måtte nu Pregnylen göra så att det faktiskt finns fler mogna ägg i dessa äggblåsor nu. Snälla låt det gå bättre den här gången. Hoppas, hoppas, hoppas jag är ruvare nästa fredag.

Tack för ert fina stöd inför ultraljudet, ni är bäst!

Annonser

11 thoughts on “In på upploppet

  1. Jag har också äggplock på onsdag! Om allt ser bra ut på måndagens ultraljud/blodprov då. Har bara varit på ett sedan sprutstart så det blir spännande. Jag har också massor flytningar, hu. Har varit totaldeppig idag också och bölat ögonen ur mig nu ikväll. Kul biverkningar.

    • Vad spännande! Har också mkt biverkningar den här gången. Har aldrig känt den här tryckande och sprängande känslan i magen tidigare. Humöret har varit skumt för mig med, fast mest att jag har varit, trött, okoncentrerad o allmänt opepp på jobbet.

      Håller tummarna för oss båda, att allt går bra o att vi är ruvare nästa fredag! Kramen

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s