Tankar inför slutspurten

Imorgon är det äntligen fredag. Den här ruvningen har hittills varit helt ok för psyket. Tackar jobbet för det. Vet inte vad jag skulle gjort utan den distraktionen!

I morgon är det fem dagar kvar till testdag. Även om hoppet är det sista som lämnar – speciellt i den här karusellen – är jag rätt säker på att det inte blir något annat än mens den här gången heller. Mensvärken är i princip borta, förutom ljumskdragningarna. Som det brukar vara några dagar innan mens alltså. Brösten gör knappt ont längre. Annars har väl det varit de enda som är ”nytt” så att säga.

Jag är så glad över era uppmuntrande ord och era tummar. Blir alltid helt varm och tårögd när jag läser!

Strategin framöver är att jag tänker fokusera mer på min omvärld och mindre på mig själv. Speciellt om jag får mens. Jag är trött på ”mitt” och ”mina” och ”jag, jag, jag”. Kommer helt enkelt välja bort att gå sönder den här gången. Jag tänker acceptera och gå vidare. Punkt.

Det är dags att vårda det som gör oss till människor, nämligen relationerna. Livet är här och nu. Och livet kommer till slut vara summan av alla val vi gjort varje dag, säger Ann Heberlein på radion. Jag vill inte titta tillbaka på mitt liv som gammal och inse att jag missat att ta hand om alla fina och underbara människor runt omkring mig.

Jag vill inte ligga och dö i min ensamhet för att jag tappat kontakten med alla mina nära och kära. Jag älskar min familj, min man och mina vänner. Jag ser fram emot att få visa det på massor av sätt framöver!

Annonser

12 thoughts on “Tankar inför slutspurten

  1. Vi ger inte upp förrän mensen har kommit, hör du det! Vad fint du skriver och det ligger mycket sanning i det. Jag tror att man maste har varit och kravlat i den värsta skiten ett tag innan man inser att det är mest en själv som förlorar sa mycket fina stunder i livet av att ma daligt. När jag mar som sämst ska jag försöka bära dina ord med mig, för dom är sa sanna! Stor kram och fingers crossed.

  2. Då har du testdag två dagar innan mig. Vid tidigare försök så har jag fått mens två dagar innan testdag så jag bör veta på samma dag som du om inte du fått mens innan. Vilket jag verkligen inte hoppas att du fått. Jag ytcker också att det har varit lättare den här gången och det beror nog på att jag gjort FET. Så skönt att slippa hormonerna! Håller tummarna får oss båda nu. Heja oss!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s