Same, same – but different

Vi klarade nästan helgen utan blod. På söndag eftermiddagen kom det. Ingen överraskning. Tråkigt konstaterande. Det gick inte den här gången heller.

Enda skillnaden är att vi inte kraschlandade. Nu har vi hållit om varandra, druckit gott vin, firat tio fina år tillsammans, utökat köksträdgården på torpet och bara fortsatt som vanligt.

Så skönt.

Nu får vi se när nästa behandling blir av. Kanske händer det i juni eller längre fram. Vi väljer att koncentrera oss på annat framöver. Våra jobb och våra vänner. Det händer så mycket fantastiskt runt omkring oss nu.

Min syster ska ha barn igen. En av mina bästa vänner gifter sig i sommar och svensexan är runt hörnet. Vi ska börja våra nya jobb och jag ska åka till London inom kort. Äntligen ska jag träffa och hänga runt med en kär gammal vän. Har längtat så efter henne!

Det här blir bra. Jag mår fint och känner mig stark och hoppfull inför framtiden. Det finns så mycket kärlek och fint runt omkring mig, att det måste bli bra till slut – oavsett vad som händer.

Tack för att ni finns – jag kommer tillbaka snart. Men nu tar jag en paus härifrån.

Kramen!

Annonser

23 thoughts on “Same, same – but different

 1. Tråkigt besked, men fint att läsa att ni tacklar det så bra tillsammans. Lycka till med nya jobbet och allt annat, så hörs vi snart igen. Stor kram & massa pepp!

 2. Usch. Beklagar. Jag fick mens i fredags så det är lika jävligt här. Försöker se det som är bra i livet men är bra låg emellanåt. Kram till dig!

 3. Du är min förebild i hur man ska tackla en misslyckad IVF. Hoppas att jag kommer att vara lika stark och klar i tanken som du. Beklagar. När sjutton ska vi fa lyckas egentligen? Ta hand om dig. Stor cyberkram!

 4. Önskar att jag var lika positiv som du!
  Har nyligen fått negativt besked på vår tredje ivf-försök p.g.a manlig faktor..
  Vi har haft usel befruktning varje gång-endast 1/10, 1/6 och1/8 har befruktats…aldrig ett embryo till frysen..
  Misströstar enormt och undrar när alla vi som misslyckats så många ggr kommer att lyckas.
  Saknar iaf dina inlägg här och beundrar din styrka!
  Kramar

 5. Hanna, så himla tråkigt. Vi har också manlig faktor och har liknande resultat som ni. 1 av 6 mogna ägg (av 8 utplockade), och 2 av 7 mogna (av 12 utplockade) har befruktats. Aldrig något till frysen, det ”extra” embryot andra gången fick de kasta. Jag känner precis som du, när fan ska det funka? Just nu känns det kört o att det bara är att göra några försök till så att ”samvetet är gott” o man kan gå över på spermiedonation. Hemska tankar men så känner jag just nu. Kramar till dig o alla andra!

  • Saknar er också! Jag mår jättebra och har inte alls mått dåligt den här gången, jag har så mycket annat som händer och fötter nu att jag väljer bort bloggandet, även om jag förstås kikar in för att se hur det går för er alla, är så nyfiken : ) Snart är jag tillbaka, ska bara åka till London några dagar och sedan bli varm i kläderna på nya jobbet ; ) Kram!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s