long time no see

Den senaste tiden kan jag sammanfatta med livsglädje. Har precis kommit hem från London och imorgon är det första dagen på nya jobbet (shit!).

Har hunnit med några vändor till torpet och under min tripp till London fick jag fina bilder på telefonen. Den första grönskan har ploppat upp trots minusgraderna som dröjer sig kvar.

Här hemma väntar fortfarande broccoli, grönkål och spetskål på att få gro i mina nya pallkragar. Fick också en trevlig överraskning när mina tomater skjutit i höjden när jag kom hem. De är verkligen superfina och jag vågar hoppas på en bra skörd!

I London fick jag också glad gubbe. Tog med mig två stickor, för att hålla koll på när mensen kommer, men hade gett upp om ägglossning. Fick för första gången utslag två dagar i rad, dag 19 och 20. Har haft en sjuhelvetes massa symptom. Både ont i magen och sjukt mycket flytningar. Måste vara sprutorna som sitter i fortfarande!

Nu kan vi i alla fall räkna ner veckorna. Vi har bestämt oss för att göra frysåterföringen nästa cykel. Om embryot överlever och jag får ägglossning på rätt dag – eller över huvud taget, vill säga. Många hinder – men nu har vi krafterna att orka forcera dem : )

 

Annonser

6 thoughts on “long time no see

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s