Bakvända känslor

Första dagen på nya jobbet är avklarad och jag är helt slut! I morse kände jag självklart hur det sved i näsan och kroppen kändes helt paj. Fan. Förkylning. Bra tajming. Inte. Nu är jag fullproppad med Alvedon och tidig sänggång.

Har börjat tvivla på om jag verkligen vill och orkar med ett FET redan i juni. Känns som så kort tid kvar tills det är dags. Jag vill inte att tiden ska gå nästan. Fasiken vad karusellen snurrar baklänges för mig just nu. Vanligtvis brukar en ju vilja tiden ska gå fortare…

Vad händer?

Annonser

9 thoughts on “Bakvända känslor

    • Frysåterföring, dvs, de tinar ett embryo från senaste Ivf-behandlingen. Mycket skönare eftersom jag gör det i den naturliga cykeln, inga hormoner alltså.
      Känner mig så opepp och otacksam, men ska göra som du säger, har trots allt några veckor på mig : ) kram, känns kul att blogga igen!

  1. Det låter som att du har hittat Livet igen, och allt det som är bra med det, grattis! För det pågår ju parallellt hela tiden men är så svårt att njuta av mitt i IVF-kampen. Så inte konstigt alls att känslorna krockar när det drar ihop sig till nytt försök. Känns det inte roligt alls med FET (alltså Frozen Embryo Transfer) så kanske ni ska avvakta tills augusti? Bara NI kan bestämma vad som känns bäst för er. Jag peppar oavsett, kram!

  2. Du kanske inte riktigt har vilat upp dig klart efter alla turer. Det är ju sjukt slitsamt för psyke och kropp. Kanske kan du få vila dig från beslutet nu och tänka på det lite längre fram? Hur långt innan måste ni sätta igång och ha bestämt der?

    • Efter mensen ska jag i sånt fall börja testa för ägglossning. Det är ju minst tre veckor kvar tills dess. Jag ska försöka simma lungt : ) kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s