Säg hej till neggokärringen

Jag är anmäld till Tjejmilen 6 september och sedan DN Stockholm Halvmaraton 14 september. Har tränat länge för halvmaran, även om det inte gått så bra de senaste veckorna.

Det är först nu jag inser att det är dags att sätta fart på riktigt. Nu måste jag springa minst tre dagar i veckan och helst hinna med ett intervallpass också. Puh!

Det är bra att vår sista IVF-behandling blir först efter sommaren…

Skrivandes detta inser jag att min hjärna redan stakat ut vägen. Jag räknar helt enkelt med att den här frysåterföringen inte blir något. Kom ihåg hur tankarna gick när jag anmälde mig till Tjejmilen. ”Vad fantastiskt om jag får stå och heja på med min mage i stället för att springa då”.

Mitt nöt. Neggokärringen is back.

Annonser

9 thoughts on “Säg hej till neggokärringen

  1. I know the feeling! Lät bli att anmäla mig till Göteborgsvarvet eftersom jag skulle vara höggravid. Japp, det hände ju! Ska kolla på från sidlinjen istället…

  2. Känner så igen mig. Vi ligger ju så lika i tid. Fick mens igår (efter att ivf 2 misslyckats i april). Har mått okej psykiskt ett par veckor men när menshormonerna kommer har jag bara gråtit o gråtit igen. Och är totalt negativ. Jag har aldrig fått till frysen men känner att jag inte längre vågar hoppas på ivf 3 efter sommaren. Räknar veckor o undrar om jag kommer hinna med ivf 4 innan jul. Och om jag ska palla ivf 5 i vår. Och när vi ska ge upp o gå vidare på vår plan B och plan C. Måste kolla upp adoption o ställa oss i kön nu i vilket fall. Så man inte ångrar att man inte gjorde det tidigare om det blir aktuellt. Suck. Jävla skit på allt det här! Förlåt för neggo-spridningen men det går ju i vågor för oss alla. Kram

    • Vi stöttar varandra, här får du vara hur neggo du vill : ) har också börjat tänka på adoption, men pallar inte att ta tag i det nu, även om jag kanske får ångra det senn… Kram på dig!

  3. Fast jag tycker inte att du ska kalla dig det. Du gör ju bara det du kan, för att slippa bli SÅ ledsen/besviken/arg osv, om det inte skulle ta! (Så tror jag iaf). F.ö. är du ju jätteduktig som tränar inför sådant, starkt!
    Hoppas för dig och att det går denna gång!

    Kram

  4. Duktiga du! Halvmaran kommer du att fixa galant! Men känner igen mig i neggotankarna. Eller besvikelsen när ännu ett mål (jag ska vara gravid tills dess) gått i stöpet. Men tyvärr kan vi inte göra annat än att försöka fortsätta att leva våra liv, hur jobbigt det än är. Det värsta är när folk säger att ”då är det nog inte meningen”. Det gör så ont!! Men vi har varandra och vi vet precis vad vi går igenom. Kanske en liten tröst i eländet iaf… Jag hejar på dig iaf!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s