Här sitter jag och laddar

Fick ledigt i dag. Chefen tyckte att jag hade ”för mycket övertid på nacken”. Det tackar vi för!

Sitter på balkongen och har precis ätit jordgubbar till frukost. Bikinin på. Laddar för en mycket lat dag i solen.

Först ska jag hämta ut mitt bokpaket, som bland annat innehåller Steglitsan av Donna Tartt. Ser verkligen fram emot att läsa henne. Hon har kommit ut med en bok vart tionde år sedan hon var tonåring typ, men det här blir första boken jag läser av henne.

Har pratat med kliniken också. Börjar testa för ägglossning på tisdag nästa vecka. Om det skulle bli återföring på nationaldagen gör inte det någonting. De har öppet då.

Det börjar pirra i magen. Alltid ett bra tecken. Ska bara springa en sjukt bra tid på milen ikväll. Sedan är jag laddad till tänderna. Ska bara få ägglossning först – på rätt dag. Undrar vad det blir av det där lilla embryot i frysen? Kommer den så långt som till min livmoder ens?

Den som lever får se.

Annonser

12 thoughts on “Här sitter jag och laddar

  1. Jag blir alltid lika pepp av att läsa dina inlägg! Har följt din resa medans jag själv går igenom samma, har precis testat negativt är på ruvardag 13, mensen kom i vanlig ordning:( har ett embryo i frysen. Detta var vår tredje försök fast andra blev ingen befruktning så räknas inte. Trodde faktiskt vi skulle klara det denna gången och äntligen kunna vara glad på riktigt, usch! Hoppas verkligen att ni lyckas denna gången! Kämpa på, du är inte ensam fast du kanske känner så (vilket jag gör). Kram

    • Hej, tack, jag blir jätteglad!! Det låter ju som vår resa ser precis likadan ut : o
      Det kan kännas så fruktansvärt ensamt. Bloggen har hjälpt mig mycket, men till sist så står vi ju där och måste deala med allt ändå – ensamma. En stor peppkram till dig och tack för att du läser min blogg, nu kämpar vi vidare – tillsammans, vi ska lyckas!

      • Ja våran resa ser likadana ut, vi är någon månad efter bara. Skönt att känna stöd från någon som vet hur jobbigt det faktiskt är! Klart vi ska klara det, än är vi inte besegrade! Kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s