Startdags i morgon

Imorgon är det dags. Jag ska börja testa för ägglossning. Då är vi officiellt i gång mot vår fjärde återföring och andra FET (återföring av fryst embryo). Den här gången kommer jag köra stickor på morgonen och digitalt på kvällen. Jag brukar få utslag på eftermiddag/kväll.

Allt känns bra. Jag känner mig positiv och starkare den här gången. Nu är jag bara nervös över att ägglossningen kommer i helgen. Då blir det ingen återföring eftersom kliniken inte har öppet på helgerna.

Nu ska jag ut och njuta av en ledig eftermiddag i solen. Det blir filten och boken i gröngräset.

Peppen och kramen.

Annonser

16 thoughts on “Startdags i morgon

  1. Kliniken hade gett mig order att testa på morgonen. Jag skulle INTE få omslag på söndag, får då skulle jag vänta en cykel. Vänta vill man ju inte. Lördagmorgon kom, ingen glad gubbe och stor besvikelse, men två tillsynes lika starka streck på testlagrets ÄL tester. Lunch kom, ingen glad gubbe, middagen kom…testade tametusan säkert tre ggr till den dagen ock tillsist kl 22 kom en glad gubbe. Berättade för kliniken att omslaget var på lördagkvällen och trodde jag skulle bli nekad, eftersom jag tekniskt sett fick glad gubbe på förbjudna söndagen. Valet var mitt att få FET på fredagen och jag körde på. Det gick!
    Håller tummarna för dig!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s