Imorgon hoppas vi igen

Rabarber_stelenI går kom Han hem från torpet med rabarber och sallad. Det växer så det knakar i mina land. Nästa helg får jag äntligen åka dit och påta och gallra!

Det är underbart skönt med tillsvidareanställning och bra betalt, men attans alltså. Min filosofi är ändå att jobba så lite som möjligt! Jag behöver inga materiella saker. Mer än det absolut nödvändiga.

Det är andra saker jag vill behöva vara rik på. Som hälsa. Och kärlek – till min livskamrat,  mina barn, nära och kära.

Och nu sitter vi tyvärr i den situationen att det kanske behövs en massa pengar för att få vårt barn vi längtar efter. Därför är det bara att rätta in sig i de kapitalistiska ledet…

Ingen glad gubbe ännu. Det ser ut som vi klarar oss tills imorgon. Då är det dags att börja hoppas igen alltså. Bara att hänga med i svängarna!

Annonser

4 tankar om “Imorgon hoppas vi igen

  1. Jag håller med! Det är ju väldigt skönt och en trygghet att ha ett fast jobb, framför allt nu när det går åt pengar för att skaffa barn. Men i längden tror jag benhårt på att jobba mindre! Jag ser mig absolut inte jobba 8-17 resten av livet! Det finns för många andra saker som betyder för mycket för att tillbringa så mycket tid på ett jobb. Jag har inte riktigt löst det ännu hur det ska gå till men det kommer lösa sig!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s