Ägglossning på skör tråd

Silk_thread_(3538669893)Usch. Är inne på det andra paketet tester nu. Den glada gubben vägrar visa sig. Imorgon är det min vanliga ägglossardag i alla fall, men enligt Clearblues nya tester – som ska ge utslag flera dagar – är jag inte i närheten av någon ägglossning.

I morse blev det bara en ring, men strecken var i princip lika starka. Jag vet att de strecken inte går att lita på, men ändå. Tycker att det blir starkare på digitala test också, ju närmare en kommer.

Efter den här helgen är det lika bra att sluta testa. På söndag är jag på dag 20 i cykeln och då känns det lite sent att få utslag. Då får vi helt enkelt acceptera att det inte blir någon ägglossning den här månaden – och därmed ingen frysåterföring (FET).

Typiskt.

Vill ju att det ska vara optimala förhållanden vid återföring. Är cykeln konstig känns det liksom inte bra. Förra gången fick jag ju utslag jättetidigt, redan på dag 10, och då kändes allt helt för jävligt fel och jobbigt! Hoppas, hoppas att det blir ”normalt” den här gången.

Avskyr den här kliande känslan. Orkar inte.

Nu åker vi till torpet och samlar ihop oss några dagar.

Annonser

8 tankar om “Ägglossning på skör tråd

  1. Neeej, vad trist. Men är du säker pa att det inte kan komma att sla över imorgon? Alla mina ägglossningar har kommit en vecka senare efter en IVF-cykel! All finger and toes crossed!

  2. Vet precis hur påfrestande det är och hur stressande det är att kroppen inte ‘samarbetar’. Men om du inte får utslag de närmaste dagarna så skulle jag föreslå en stimulerad cykel, jag fick äta Femanest (östrogen) och mäta slemhinnan med VUL. Det kändes mycket tryggare och det var även då vi lyckades. Så ge inte upp! Kram!

  3. Nä fy fan. Varför kan det inte bara vara lätt? Håller ändå tummarna för att den dyker upp. Kanske använda de vanliga testen istälet? Jag litar inte på de där med blinkade gubbar som markerar fler fertila dagar.

    Kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s