Peppar inför återföring

Sitter framför. Brasan i torpet. Det är fortfarande ljust ute och för en halvtimme sedan skördade jag massor av spenat. Supergott! Rädisorna däremot, smakade blä. Imorgon ska jag ge mig på att gallra löken och morötterna. De växer så det knakar. Jordärtskockorna vet jag faktiskt inte om de kommit upp. Måste googla fram hur blasten ser ut : )

Jag har förstås pratat med kliniken i dag också. De har nya rutiner för FET. Numera ska alla komma på ultraljud för att kontrollera om ägglossningen verkligen skett. Bra tycker jag! Vi kom överens om att jag skulle ta ett till test imorgon för att bättre kunna avgöra när återföringen ska ske. Hoppas nu att vårt embryo överlever och blir vårt barn!

Den här gången känns allt mycket mer kontrollerat och stabilt. Känns så skönt. Nu ska jag slappna av och bara njuta av helgen, tack alla ni underbara människor som peppar och stöttar, ni är guld värda för mig!

Annonser

13 thoughts on “Peppar inför återföring

  1. Gud vad bra att de gör ultraljud på alla! Jag har funderat en del på det dör och rutinerna verkar ju vara så väldigt olika mellan olika sjukhus och kliniker. Det känns som om ju fler gånger man misslyckats desto noggrannare blir de på att undersöka om förutsättningarna verkligen är bra. Vore det inte mer logiskt att göra sämre. Klinik, och kolla om det verkligen finns optimala förutsättningar innan man tinar ett embryo!

    Och herregud vad härligt det låter som ni har det i torpet! Ultimata förberedelsen och nedvarvningen inför FET!

    • Eller hur, håller helt med! Känns ju mindre bra att vi kanske missade vårt förra embryo i onödan och att det är många fler som behövt hamna i samma situation innan de för något. Överlag har jag ändå stort förtroende för vår klinik, men ska prata ut med dem på måndag : )
      Tack snälla du för pepp, det går tillbaka! Kramen

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s