Bra reflektioner

Gick tidigare från jobbet idag. Satt ändå och gjorde saker som inte är aktuella förrän om flera veckor. Har varit väldigt effektiv på jobbet de sista två veckorna för att hålla tankarna i styr, ha ha!

Verkligen tur att jag kunde gå eftersom jag känt mig sjukt irriterad hela dagen. Tyckte att folk skrek rätt i örat på mig när de pratade och att TV-ljudet var öronbedövande. Jag har nog inte riktigt reflekterat över vad vi faktiskt är mitt uppe i.

Klart det tar på krafterna, även om den här ruvningen och allt runt omkring känns väldigt bra. Jag tänker helt enkelt inte slå på mig själv för att det blev för mycket idag. Jag skällde ju inte ut någon eller så : )

Nu blir det soffan och te. Ska läsa klart de sista sidorna och ladda för bokcirkel ikväll. Tips på sommarläsning för den som är intresserad: Steglitsan, Donna Tartt. Fantastisk berättare! Säker, genomtänkt och gedigen historia om Theo Decker som kommer få dig att både le och rysa. Svårt att lägga ifrån sig. Det är inte ofta jag går och läser samtidigt : )

14 dagar kvar.

Annonser

4 thoughts on “Bra reflektioner

  1. Spännande att läsa om er resa! Min sambo och jag har gått igenom nästan exakt samma. Nu ruvar ja oxå på ett 5 dagars embryo. Är på dag 10, dock symptomlös men håller tummarna för oss båda !! 🙂 all lycka till er 🙂

    • Hej och välkommen : ) verkligen spännande, du närmar dig testdagen då? Tycker det låter lovande, många verkar inte känna av så mycket innan! Jag känner alltid flera dagar, nästan mer än en vecka i förväg art mensen är på gång! Än så länge är jag också symptomlös, vi får se på måndag om mensvärken vill hålla sig borta. Massa pepp till dig, håller tummarna! Kram

  2. Jag känner igen det du skriver om angående att vara irriterad på jobbet. Jag går runt och tänker så mycket på ivf just nu och det tar hela mitt fokus och kraft, att små motgångar på jobbet kan få mig att börja gråta.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s