Längtar till midsommar

Flickr_-_Per_Ola_Wiberg_~_mostly_away_-_MidsommarblomsterEn dag kvar att jobba. Imorgon åker vi till torpet och firar midsommar där. Gud vad jag längtat!

Det blir en lugn tillställning med nära vänner, grillning och sällskapsspel. Det ska tydligen regna så jag tänker duka på vår lilla veranda. Den som grillar får köra klassikern: stå under ett paraply. Sedan får vi flytta inomhus och tända brasan.

Jag mår ganska bra den här ruvningen. Jag känner att det molar och drar i ljumskarna, humöret åker upp och ner. Precis som vanligt alltså, men tänker inte lägga någon större vikt vid någonting som har med symptom att göra – varken när det gäller mens eller graviditet. Punkt slut.

Resterande vecka tänker jag njuta av ledigheten, min älskling och fina vänner.

Ta hand om er där ute. Många kramar

Annonser

10 tankar om “Längtar till midsommar

  1. Du verkar ha hittat en otrolig inre frid och det inspirerar! Ska även jag försöka att inte tänka på symptom och bara njuta av midsommar. Håller iallafall tummen för oss två!

  2. Det låter skönt att kunna koppla bort alla tankar på vad som händer eller inte händer där inne. Jag har lyckats med det, lite halvt, vid vissa ruvningar och då har jag mått bättre. Trevlig midsommar!

    • Ja, förra frysåterföringen gick jag i bitar. Mådde så överjävligt skit att jag verkligen försöker att inte känna efter den här gången! Fast det gör jag ju lite ändå, men försöker att inte lägga någon vint vid det : ) glad midsommar!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s