Jävla hopplösa menshugg

tillbaka i stan igen. Känns sådär kul att gå tillbaka till jobbet imorgon.

Klarar vi morgondagen utan blod blir det lite spännande. Som det känns nu kan mensen komma när som helst. Om det blir som alla andra gånger dyker fanskapet upp någon dag senare än vanligt, som typ onsdag.

Har haft lite mindre mensvärk en vanligt, men det tror jag beror på att jag rört på mig ganska mycket. Har gått i skogen, fixat i trädgården och knappt suttit still en sekund under dagarna. Det brukar lindra känningarna.

Just precis nu känns allt skit faktiskt. I går var jag helt säker på att det skitit sig. Det var då de där riktiga ”menshuggen” kom. Jävla hopplösa mensskit.

Blä.

Annonser

28 thoughts on “Jävla hopplösa menshugg

 1. Hugget kan lika gärna betyda det motsatta! Det är den där jävla väntan som är mördande. Fortsätter tro på lilla ägget!

 2. Vet att det är jättesvårt att tänka positivt men menssmärtorna o huggen kan vara växtvärk, jag har själv haft de så i snart två veckor. Lycka till nu!

  • Tack för pepp! Känns ju precis som mensvärk, tyvärr sitter inte mitt i magtrakten, utan i ljumsken, brukar vara säkert menstecken : ( men, ska verkligen försöka tänka positivt och inte deppa sönder! Kram

   • Ja jag vet,jag kan knappt ställa mej upp ibland,går lätt böjd för att inte skrika rakt ut. jag har också molande värk,värst när man skall sova,man vet inte hur man ska ligga..men de är växtvärk och helt naturligt,hjälp oss att tänka positivt!! kram

   • Oj, riktigt så ont har jag inte. Idag känns det mer i mitten, nere i magen och ibland strålar det ut i ljumsken, precis som mensvärk! Är du gravid? Massa peppilipepp 🙂

   • Ja jag är gravid 5+3 (: gjorde positivt test midsommarafton och så de ”riktiga” i söndags.Tack!! Peppilepepp på dej nu!!

 3. Det är verkligen jobbig väntan och jag hoppas att ni lyckas hela vägen, det är ni värda! Håll ut och kämpa på, vi alla håller tummarna (tummen) stenhårt!!! Heja heja kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s