Total eufori

Jag är gravid!! Tre års kämpande, ett år med tre ivf-behandlingar. Fyra insättningar senare fick vi äntligen se de där TVÅ STRECKEN.

Trodde det skulle vara svårt att hitta orden att beskriva hur jag känner, men det är inte så.

Total naiv eufori.

Vi har hittat pusselbiten. Allt faller på plats. Den gnisslande maskinen livet stånkar igång. Vi sitter förväntansfulla längst fram.

Tack för allt fantastiskt stöd, ni är helt underbara!

Annonser

39 thoughts on “Total eufori

 1. Visst var det en kommentar från dig tidigare att det känns mer troligt att utveckla vingar än att bli gravid? Hur härligt känns det inte nu då att få flyga iväg från denna tröstlöshet för att nu byta fokus och se en ljusare framtid. Stort grattis, din blogg har varit viktig för mig i mitt kämpande. Jag läser 3 stycken och nu är alla 3 gravida så det tar jag som ett positivt tecken 🙂

 2. Underbart! Jag fick gåshud nu! Fy fasen vad underbart! Woop woop! Det här ska du bara ha! (Och för min egen skull så hoppas jag att detta kanske betyder att insättning nummer fyra ger mig samma resultat… :))

 3. Åh, grattis! Nu börjar jag gråta! Jag har lite för nära till alla sorters känslor just nu. Men det här är glädjetårar! Jag tänkte det när jag läste ditt sista inlägg men jag ville inte skriva något, jag vet inte riktigt varför. Kanske för att man är så trött på att höra att menskänningar och tidig graviditet har väldigt lika symptom. Jag är så himla glad för er skull! Jag kommer hålla alla tummar och tår i ni månader nu!
  STOR Kram

 4. Grattis!!!! Vad roligt, jag plussade också denna gång nu är bara frågan om ett eller om båda äggen fäste:)

 5. Hurra, fantastiskt underbart!! Jag hoppades så himla mycket men man vet ju liksom aldrig… Jag kommer hålla tummarna stenhårt alla 40 veckor framöver!

  • Kollar in igen, hoppas att du har en underbar dag och skriver som jag gjorde till alleswierdgut: ser fram emot att få följa din graviditet!!

 6. MEN HERREGUD!!! Vad är det jag läser?! Satte nästan frukosten i halsen! STORT grattis, vilken lycka!!! Många kramar och lycka till nu! Vill även tacka dig för det stöd du gett mig under det senaste året. Det har verkligen varit guld värt./N

 7. Ping: Super-gnäll-inlägg | MochMS

 8. Åhh vad underbart!! Grattis till er, känner verkligen hopp inför mitt återförande nästa månad!! Äntligen är så glad just nu, all denna kämpande blev till ett plus tillsist! Grattis grattis:)

 9. Grattis!!!! 🙂 Vilken underbar känsla det är när de där två strecken dyker upp på stickan och man inser att det äntligen har lyckats! 🙂

 10. Åh! Jösses! Shitpomfritte! Vågen! Vifta flaggor! Heja heja! Confetti! Glitter! Ballonger! Hurra Hurra Hurra Hurra! Vilken fest liksom! 🙂 Så fantastiskt!

 11. Åh vad roligt! Jag lyckades också bli gravid efter 4:e försöket efter 2,5 års väntan. Är nu i v.15 och vågar tro mer å mer för varje dag att det ska vägen. Första ul ljudet å sen det på kub då bebis sög på tummen å sprattla runt var magiskt! Tänk att vi är där nu m skatter i magen. Nu börjar det synas på mig med 🙂 njut!

 12. Nu har jag läst igenom alla inlägg sedan ert senaste, lyckade, försök. Har, som du vet, precis plussat själv efter 4 års barnverkstad och två färska IVF och nu slutligen ett lyckat FET. Är i total jäkla lyckoextas! Vill alltid stanna i den här känslan.

  Njuter av att läsa om dina upplevelser i tidiga graviditeten, glädjen efter UL mm. 🙂

  /niomanaderplus.blogg.se

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s