Ok med Blutsaft?

Jag är så trött, så trött. Och ändå går jag inte och lägger mig om kvällarna, trots att huvudet värker. Jag skulle gärna fylla på med lite järn i form av min vanliga Blutsaft, men vet inte om det är ok som gravid?

Har inte hittat någon info, men har hört att en ska vara lite försiktigt med örter och kosttillskott… eller är jag bara nojig i onödan? Känns som jag vill ringa barnmorskan i princip varje gång jag ska stoppa något i munnen, ha ha!

I går morse tog illamåendet faktiskt överhand. Jag kräktes! Har inte hänt någon mer gång, peppar, peppar*

Har gått in i vecka 9 nu, eller 8+1. Längtar så till VUL. Ingen av oss går och är oroliga, men vi vill ju så gärna få veta att allt ser bra ut och att Grynet frodas där inne!

Annonser

8 thoughts on “Ok med Blutsaft?

  1. Det kan du dricka!
    Ta en lite hutt tillsammans med lite apelsinjuice. Jag har druckit det och en flaska på två veckor eller så brukar putta upp mitt järnvärde när man sticker i fingret 5-10 enheter. Min mage klara inte av niferex så jag har kört blutsaft i tre graviditeter, många andra också, det är godkänt av bm också.

  2. Åh vad skoj, hänger med på er fantastiska resa med tummar och tår!! Tiden går fort, snart ser ni er lilla knodd på skärmen:):) all lycka till er!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s