Det finaste vi sett

Jäklar! Vi hade inte förväntats oss att se en liten människa. Små fina armar och ben, en liten ryggrad.. Och ett öra. Men framförallt ett hjärta som slog. Grynet sov sött, men vaknade till och började rumstera om. Barnmorskan var helt lyrisk över hur lätt det var att se allt. Vi bara skrattade och grät!

kan inte förstå att vi är här nu, är så tacksam att allt går som det ska.

Annonser

34 thoughts on “Det finaste vi sett

 1. Wohoo! Vilken vecka är ni i nu? Det var sån otrolig skillnad mellan v 8 (en grå sudd med pickande hjärta) till den lilla personen man såg i v 13. Grattis till den otroliga känslan!!!

  • Bland det bästa vi varit med om, all ångest och alla tårar de senaste tre åren är som utraderade 🙂 Vi ska till mödravården i morgon och ta blodprov mm. Då ska vi också ta ställning till all fosterdiagnostik. Vi får helt enkelt se när nästa gång blir. För oss känns det faktiskt inte så viktigt, dessutom gillade hen inte att bli kollad på, ha ha 🙂

 2. Grattis! Vi ska på nästa ul om precis en vecka, är då i mitten av vecka 11. Hoppas vi också får se en tydligare bild då av vår älskling. Kram till dig.

 3. Åh vad härligt! Jag kan inte låta bli att fälla en lite tår (tur att jag kom så tidigt till jobbet att jag är själv). Vilken underbar känsla! Stort, stort STOR kram!

 4. Hoppas du fortfarande har en lugn graviditet, utan illamående. Själv har vi gjort FET i måndags. Har molande värk som ägglossning i mellan åt- försöker å försöker och inte tänka på det! Testdag den 27. Ber till Gud att han hör oss denna gången! Kramen

  • Mår helt toppen, trötthet och fet lilla illamående jag haft är borta, brösten är förstås väldigt ömma, men det känns tryggt och bra 🙂 är lyckligt lottad som slipper illamående, barnmorskan sa att det inte brukar komma tillbaka om det går över i v11-12!

   Håller tummarna för er nu, den här gången ska det gå, peppen!!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s