Som travande hästar

Idag var vi hos barnmorskan. Vi lyssnande på Grynets hjärtljud för första gången. Det låter som travande hästar, helt fantastiskt! Jag har gått upp tre kilo och livmodern är lagom stor. Allt är ”perfekt”. Enda anmärkningen var järnvärdet och jag äter ju tabletter. Magen är lite ur balans fortfarande, men har blivit mycket, mycket bättre sedan jag börjat ta tabletten på kvällen, innan jag går och lägger mig i stället. Hett tips!

Saker som är svåra att greppa just nu:
Jag är gravid i vecka 22 (21+0)
Jag har fått ett moderskapsintyg att skicka till Försäkringskassan
Jag känner Grynet rumstera om varje dag
Jag mår bra i kropp och själ

Ska det enda ”problemet” vara lite trög mage på grund av järntabletter eller kommer det snart en käftsmäll?

Ibland blir jag så trött på mig själv. Varför ska det vara svårt att njuta av lyckan vissa stunder? Har märkt att förlossningsmantran vi får lära oss på yogan fungerar tvärtom också. ”Det kommer inte alltid vara så här”, ”Det kommer inte alltid kännas så här”, är inte lika kul att tänka när livet känns bra. Hö, hö…

Livet går upp och ner. Så är det bara. Hur som helst tror jag både Han och jag behöver den här tiden av lugn och ro i grunden. Allt har varit ett totalt helvete och vi behöver samla kraft i den här ”uddlösa tillvaron” med nästan bara angenäma problem. Vi förtjänar det.

Annonser

6 thoughts on “Som travande hästar

  1. Du omfamnade det verkligen superbra själv där tycker jag. ” Vi förtjänar det.” Och ja, det gör ni verkligen! 😀 ♥♥♥ Ha nu en underbar helg och njut av det fantastiska lilla grynets fladdrande i magen! ♥ Ni är sååå värda det! 🙂 Kram!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s