Små byxors betydelse

Igår slog vi till på en barnvagn på Blocket. Det blev en bättre begagnad bugaboo cameleon all black edition. Oh yes. Varken längre eller kortare namn. Sjukt bra pris så inget att fundera över. För oss blev det bara 500 riksdaler eftersom svärföräldrarna gav oss resten av pengarna.

Vi tittade efter en smidig och liten vagn som kunde användas länge. Den här vagnen kan monteras om till sittvagn och förra ägarna hade haft samma vagn ända tills ungen blev fyra år. Dessutom funkar den här lika bra i stan som i torpet eftersom det enkelt går att byta hjul. En annan sak som behövdes var ett teleskop-handtag som går att justera. Han är något längre än jag kan jag säga.

Alla nöjda och glada alltså.

Förutom i natt. Jag snubblade över både vagn och alla tillbehör som ockuperade vår lilla hall. Detta hände varenda gång det var dags för toabesök. Det blir en del springande nu för tiden. Det vill säga efter varje välinriktad buff mot urinblåsan a la Grynet.

Igår kväll låg jag där och reflekterade över att det är vår vagn som står där ute i hallen. Det är vårt barn som ska ligga där. Ingen annans. Utan vårt.

Jag blir lugn och känner mig harmonisk när jag tänker på det. Det är helt rätt. Det är så det ska vara.

Idag har jag ”friluftsdag” från jobb. Det blir långpromenad och sedan ska jag hämta ut gåvorna vi fick genom prenumerationen på tidningen Vi Föräldrar. Verkligen ingen tidning jag känner för att läsa, men vad tusan, lika bra att testa innan en dömer ut : )

Dessutom har jag köpt mina första bebissaker idag. Vi kommer få låna det mesta i klädväg och vi har en hel låda med fina 70-talskläder från Honom, men några giftfri och ekologiska grejer tyckte jag ända att vi behövde, hi hi. Bland annat dom här för 60 kronor. Shit, känns så stort!

1497-3-summerberrybloomers2

Annonser

8 tankar om “Små byxors betydelse

  1. Tänk att man fick gå igenom allt detta, köpa vagn och kläder! Vi har verkligen kämpat svett och tårar och ibland kan det kännas overkligt- är detta verkligen vårt barn, ska vi snart bli mamma och pappa. Minns så väl när ni plusade och en stark känsla av hopp fyllde mitt hjärta, vi kommer också att lyckas denna gången. Jag vart nästan bombsäker! Är så otroligt tacksam och tackar Gud varje dag och håller tummarna för alla ni som kämpar där ute!! Stor kram:)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s