Rapport från sjuksängen

Idag är det sjukstuga. Har lyckats bli rätt förkyld. Ingen feber än så länge, men trött och halsen gjorde ont i natt. Jag har sovit rätt dåligt de senaste nätterna eftersom Grynet sprungit maraton och haft boxningsmatch med min urinblåsa. Lägg till täppt näsa på det och soffan blev enda alternativet i morse.

Nu ligger jag nedbäddad med te och mina böcker. Bland annat ”Föda utan rädsla” av Susanna Heli. Den förlossningsförberedande delen i min gravidyoga utgår från den här boken. Det är inget ”peka finger”, läskiga förlossningsberättelser eller förmaningar, bara mycket konkret och bra information om hur du kan möta smärtan under förlossningen. Det bästa är att det finns ett helt kapitel för stödpersonen också.

Idag går jag in i vecka 28 (27+0). Det är 90 dagar kvar till BF. Nu har vi nog båda börjat längta efter den här lilla människan på allvar – som i skrivande stund boxade bort ett snorpapper som låg på min mage. Weird 🙂

Annonser

11 thoughts on “Rapport från sjuksängen

  1. Vill bara säga hej och tack för en fin blogg. Det är en sån fantastisk tröst att läsa om någon som är inne i samma process där det går bra. Tack för du/ni är så modiga och delar med er. Tack.

  2. Ska också ta och läsa den boken, vill bli peppad på att föda! Vi har nu varit och sett en frisk och aktiv liten pojke!! Är så otroligt lycklig och tacksam, tänk så fantastiskt livet är! Kram till er!

  3. Tack!:) Nej det tror inte jag heller, bättre att känna sig peppad och positiv till att genomgå den bästa utmaningen i livet- föda sitt barn! Wow vilken grej:):) kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s