Racerfart och längtan

Det går undan nu. Förstår inte riktigt. Imorgon går jag in i vecka 29 (28+0).

Nu är vi anmälda till en parkurs med utgångspunkt i min förlossningsförberedande yoga. Känns jättebra att Han också kommer få lära sig mer och hur vi kan vara det där ”braiga” teamet som vi är på alla andra områden!

Grynet sparkar på och har växt ganska rejält nu. Det är perfekt att utrymmet minskar, eftersom det har fått följden att satsytan inte är lika frikostig vid ninjasparkarna. Resultat: jag sover så mycket bättre och har lyckats besegra förkylningen. Yey! Just precis nu vill jag alltid vara gravid och känna Grynet så här. Fast samtidigt längtar jag ihjäl mig tills hen kommer ut förstås. Kärleken. Lyckan.

Bara en dag kvar att jobba nu. Sedan åker vi på vår mycket efterlängtade relaxweekend. Det blir spa, massa god mat och tid för Oss. Vi har knappt setts annat än i sängen den senaste tiden – känns det som. Nu längtar jag ihjäl mig efter Honom också, ha ha!

img_2807 img_2797

Annonser

6 tankar om “Racerfart och längtan

  1. Gud va häftigt! ♥ Och underbart! 🙂 Blir alltid så glad av dina inlägg och är så himla glad för din/er skull! Och det inger så mycket hopp till mig, kan inte riktigt förklara hur, men det bara är så! Önskar er en helt underbar helg tillsammans! Kram!

      • Ja, det är onekligen en viss skillnad andra gången. Dels är barnen olika, men framför allt känner jag mig trygg i min roll som förälder. Väldigt skönt. Skulle jag ge ett tips till förstagångsföräldrar så är det att hur man än gör (nästan) så blir det bra! Strunta i vad andra tycker och gå er egen väg. Kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s