Trött, men pepp och glad

image

Tjoho, idag går vi in i vecka 30! I appen har den läskiga bäbisen fått en hjärna. Nästan läskigare än de blå grisögonen den hade får några veckor sedan… Grynet rumsterar runt och det känns bara mysigt nu när hen tjockat på sig lite 😍

Nästa vecka är det dags för barnmorskan igen. Ska bli väldigt spännande att få veta om mitt järn blivit bättre. Förhoppningen är inte stor. Orken är inte den samma. Kör på med tabletter och blutsaft, ha ha! Har hört om något sorts dropp en kan få och ska höra om det kan vara aktuellt.

Är i allafall lyckligt lottad som inte behöver jobba så mycket nu och snart är det lååååång julledighet 😃 Har inte bestämt mig för när jag ska sluta jobba. Än så länge tycker jag det går bra. Efter jul kommer jag jobba halvtid ungefär och i början på februari får vi helt enkelt se hur jag känner. Det bästa är att JAG har makten. Det är JAG som bestämmer. Känns så skönt att inte behöva stressa över jobb längre.

En sak är klar: jag ska fortsätta att vila och ta hand om mig själv så att jag har alla krafter som bara går i reserv. Och det var ju inte fy skam att glida runt (med magen i vädret) på spa förra helgen!

Längtar tills bebisbubblan och den nya tiden.

Annonser

4 tankar om “Trött, men pepp och glad

  1. Kan knappt fatta att vi båda ska bli morsor inom en väldigt snar framtid! Det kändes som igår som vi skrev om hormondoser och äggplock.

    Njut av julledigheten nu och ta hand om dig och grynet!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s