Det står en spjälsäng här

Det har verkligen varit jobbiga dagar. Att den där kurvan kunde sätta igång så mycket oro var jag inte beredd på. Nu efteråt känner jag mig helt slut och – lite dum liksom.

Magen har växt i kapp och ligger fint på linjen igen. Grynets hjärtat travade på utan anmärkning. Mitt blodsocker och blodtryck är perfekt och järnvärdet är uppe i 132!! Enligt vågen hos BM har jag gått upp 10 kilo exakt nu.

Kände mig helt paff efteråt. Det fortsätter gå bra det här. Nu jäklar ska jag njuta igen!

I dag är vi i vecka 35 (34+4). Det är 37 dagar kvar tills Grynet är beräknad att komma till oss. Det står en spjälsäng i vårt sovrum.

Lyckan.

Annonser

21 thoughts on “Det står en spjälsäng här

  • Tack, har skrivit en kommentar på din blogg 😄 tror det viktigaste är att ta tablett, Blutsaft och en till två apelsiner på kvällen precis innan sänggång eftersom många livsmedel hindrar kroppen från att ta upp järn! Kram

 1. Vad skönt att allt såg bra ut. Nu är det inte långt tid kvar, pirrigt och spännande!! Önskar er ett stort lycka till:):)

  • Tack fina, ibland känns det som vi håller på att spricka av nyfikenhet! Vet inte om min oro stod i proportion till det avvikande FS-måttet, men shit vad skönt det är nu, ha ha 😉

   • Det är inte så konstigt att man blir orolig ibland, men oftast kan man ändå inget göra. Nu väntar vi på att ni snart ska få hålla ert efterlängtade bebis. När är det bf? Vi börjar själv ordna med saker till bebisen, sååå mysigt och jag älskar det!

   • 26 februari, vilket innebär att om som längst sex veckor har vi vår bebis! Hoppas verkligen inte på igångsättning, men här sätter de igång förlossningen vecka 41+6.
    Det är lite skräckblandad förtjusning att boa och fixa, har fortfarande lite svårt att ta in allt, men åh vad vi längtar efter Grynet 😍😍😍

 2. Oj, det närmar sig!!! Har precis hittat till din blogg. Underbart när vi ivf:are till slut lyckas ❤ Själv är jag nu i v 17+0 efter ivf nr 2 med spermadonator (första ivf i Sverige). Det har varit en lång väg kantad av många besvikelser och djupa dalar. Man tror knappt att det går att lyckas! Stort lycka till, Kram!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s