Boom!

IMG_2960Nu är magen verkligen stor! De senaste dagarna har jag verkligen jäst ut. Var på gravidmassage idag och det var verkligen inte lika skönt som för några veckor sedan!

Trots den asbra kudden som ska ge plats åt kulan kändes det inte behagligt att ligga på magen. Det var främst överdelen av livmodern, ungefär där revbenen möts, som fick något sorts tryck på sig. Mådde nästan illa emellanåt. Grynet vevade på, vilket inte heller gjorde saken bättre. Lilla busungen : )

Så passa på att få massage innan vecka 38-39 är mitt tips. Jag gick efter nyår, typ i vecka 31 och då var det helt fantastiskt skönt!

Fortfarande inga sammandragningar eller förvärkar som känns. Däremot har jag börjat samla på mig mer vatten nu. Händerna och fötterna gör ont på morgonen, men blir bättre efter finfina övningar jag lärde mig på gravidyogan. Kan dock inte gå utanför dörren på tre timmar efteråt, eftersom jag måste springa på toaletten stup i kvarten!

Kom ut nu.

Annonser

16 tankar om “Boom!

 1. Vilken fin mage!! Dröjer nog inte länge till Grynet kommer, är så spännande att gå in på din blogg nu. Fast kan förstå att tiden inte går så fort mot slutet av graviditeten. Själv kan jag inte förstå att jag är i vecka 31, alltså inte såååå långt kvar. Vart tog tiden vägen. Hoppas det snart är dags för er, håller tummarna! Lycka till❤

 2. Åh va fiiin! Håller tummarna att allt går fint när Grynet bestämmer sig för att titta ut!

  Jag går faktiskt på massage varannan vecka nu. Så jäkla gött å även om jag inte har ont nånstans så tycker jag att jag kan få unna mig det. Jag tycker dock det är bäst att ligga på sidan när hon masserar, det går finfint!

  Å massa pepp såklart inför den kommande förlossningen!
  Kram

 3. Wow! Vilken fin mage! 🙂 Härligt!!

  Själv har jag gått halvvägs på söndag, helt galet! Hade rul igår och allt såg bra ut 🙂 Läkaren var 80 % säker på att det är en flicka.

  Ta hand om dig nu! Kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s