Långsam, tung och starkare än någonsin

Idag lyssnar vi på musik och tar det väldigt piano, Grynet och jag. Det är så himla kul att känna hur hen faktiskt reagerar och börjar veva runt till en början – för att sedan totaldäcka!

Kom att tänka på Kate Bush (som jag fullkomligt älskar) och den mindre officiella videon när hon dansar runt på en äng i röd klänning. Har ni sett? Gillar speciellt slutet. Hon står och vaggar som ett sjögräs. Med den där fantastiskt teatraliska minen ”faidar” hon och dyker upp längre och längre bort. Helt underbart.

Genom mina yngre tonår sjöng vi Wuthering Hights i falsett. Dansade hämningslöst och hoppade sönder min kompis säng en gång, ha ha!

De här ”movesen” skulle jag inte komma i närheten av att fixa just nu. Min kropp är långsam och tung. Men jag trivs! Det trodde jag faktiskt inte, att jag skulle anpassa mig och acceptera min nya kropp så lätt. Jag är stolt över den, den klarar att bära vårt barn. Jag känner mig starkare än någonsin. Trots att jag knappt orkar springa en meter.

Annonser

12 thoughts on “Långsam, tung och starkare än någonsin

  1. Älskar den låten, den e så mycket power på nåt vis. 🙂 Vilken underbar känsla du förmedlar, hoppas man får uppleva den en dag. 🙂 ♡ Och vilken vacker magbild i förra inlägget. 🙂 Kram!

  2. Hej! Har hittat hit, till denna IVF-blogg som har ett lyckligt slut. Så härligt, de flesta andra jag hittar kämpar och kämpar och det är så mycket sorg. Att se att det faktiskt kan funka ger hopp. Vi gjorde vår utredning förra sommaren/tidig höst och började med IVF i oktober. Sambons simmare är för långsamma. Dock blev jag överstimulerad och efter ägguttag blev det därför ofrivillig paus i fem veckor. Som tur var fick vi 4 st embryon till frysen. Både första och andra FET skedde i naturlig cykel med dag 2-embryon och funkade inte. Åh, denna avgrundsdjupa sorg och smärta. Nu ska vi göra ett tredje försök här, i stimulerad cykel och med ett dag 5-embryo. Insättning nästa tisdag. Jag är så rädd. Men jag hoppas! Tack för inspirationen, att det går.

    • Hej och välkommen! Så underbart att vi kan skänka hopp för det finns många lyckliga slut 😄 förstår dig så väl i din beskrivning av sorg och smärta och all skit, fy tusan!!
      Massa pepp inför återföringen nu, jag håller tummarna hårt, hårt! Stor kram ❤️❤️

  3. Fint skrivet! Håller mig dig om att man känner sig stolt över sin kropp, bära och skapa ett liv inom sig= wow!! Är sååå pirrigt nu, när kommer Grynet imorgon eller på måndag, vet vet:):) Vi väntar med spänning, lycka till❤

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s