Dagen är här

IMG_3011I dag ska Grynet komma. Noll dagar kvar till beräknad förlossning. Shit alltså. Samtidigt som jag sitter här helt superredo känns allt så surrealistiskt. Har jag verkligen tagit in att det kan hända när som helst nu? Att det alldeles strax är dags att möta vårt barn? Oavsett handlar det nu om dagar.

Jag kommer ihåg oron. Vad kommer vi få se? Första gången fick vi en chock. Det var en liten figur som rörde sig. Hur skulle vi kunna veta hur ett foster ser ut i vecka elva? Tänkte inte ens tanken på att googla faktiskt, ha ha!

Jag kommer sakna vår nuvarande relation. Det har ju varit helt fantastiskt att känna Grynet inuti mig. De där lyckoruset som kom med de första rörelserna. Hur jag hela tiden förvånades över alla framsteg. Magen som växer och växer. Att sparkarna blev hårdare och hårdare. I dag finns det inte plats för mer än buffar och knuffar. Ibland får jag tag på en liten fot. Vårt barns fot. Med mitt skinn emellan. Jag känner hur den lilla kroppen borrar sig neråt. Tar spjärn mot revbenen.

Jag är så glad och tacksam över att allt gått bra hittills. Att Grynet fortsatte växa. Fy fan var rädd jag var när magkurvan planade ut!

Jag är så otroligt tacksam. Tänk att vi gjort allt det här Han och jag. Och ändå har vår resa inte ens börjat ännu…

Annonser

21 tankar om “Dagen är här

 1. Ja, wiiii! Dagen är här! Så stort men ändå så obetydligt egentligen. Men det satta datumet för bf känns magiskt. Tror du föder på söndag eller måndag 😊

 2. Oj! Jag skulle lägga en kommentar men råkade reposta ditt inlägg på min blogg. Har ingen vidare koll på alla dessa symboler 🙂 Men shit vad spännande, kom igen nu Grynet!! Peppelipepp! Hoppas att du orkar updatera oss om det händer något!

  • Ha, ha, oj då! Tycker att mitt verktyg Word Press lever sitt eget liv, det är allt i från att jag tappar bloggar i mitt flöde (din bland andra) till att det inte går att svara på kommentarer mm. Tack för pepp, det betyder supermycket, right back at ya : )

 3. Hihi, man läser det man vill läsa, rubriken läste jag som ”Grynet är här”. 😊Men nu står det ju inte på. 😊Önskar er stort lycka till när det drar igång. 💕💖💕Snart är grynet här! 😊Kram!

 4. Åh vad spännande! Vi hejar på er och hoppas Grynet väljer att själv titta ut. Stort lycka till och ser fram emot att höra hur allt har gått! ❤

   • Hu går det för er? Hoppas du inte kan uppdatera eftersom ni ligger med Grynet på BB och myser! Tänker på er❤

   • He he, om det vore så väl : ) sitter fortfarande hemma och väntar på att något ska hända. Det känns mer ok nu, även om vi är otåliga förstås! Kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s