Grynet säger hej till världen

Nu ligger han här vid bröstet och är typ det underbaraste vi sett! Han kom i morse 03.15 med buller och bång efter 9 timmar på förlossningen. Var ute på 10 minuter, så att jag bara fick en liten bristning tackar Jag min fantastiska barnmorska för!

Vilken jäkla grej det är att föda barn! Det mest omtumlande jag gjort. Klarade mig utan ryggbedövning – fram tills bristningen skulle sys på operation, då blev det den där läskiga bäckenbotten bedövningen istället som jag är ännu mer skiträdd för, ha ha! Glad att de fixat allt snyggt och noga nu iaf.

Kram på er!

Annonser

30 thoughts on “Grynet säger hej till världen

  1. Grattis till er sons födelse! Skönt att förlossningen verkar ha gått bra. Ser fram emot att höra mer senare om du vill/orkar berätta. Kram!

  2. Å va underbart! Har följt din blogg men aldrig kommenterat tidigare. Stort stort grattis till sonen😊/Hanna

  3. Hurra!! Grattis till er lilla pojke! Skönt att allt gick bra, ser fram emot och höra mer (snart vår tur:):)) fast nu ska ni NJUTA och vila. Stort grattis ännu en gång! ❤❤

  4. Men ååååh! Stort grattis till lilla Grynet! Förstår att du är världens lyckligaste nu, så härligt att höra att allt gått bra och att mor och son mår fint! Ta hand om er! Kram!

  5. Jag har följt dig länge då vi varit i samma situation och jag sökte info om IVF och så. Vi lyckades tyvärr inte men, åh, jag blir så väldigt, väldig glad för din skull! Stort jättegrattis! 😀

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s