Soffmys

Ligger i soffan med en sovande bebis på magen. Det är så mysigt och jag vill helt enkelt inte lägga honom ifrån mig.

På torsdag blir han tre månader och jag har varit mamma lika länge. Jag är så Lycklig i själen. Det är förstås jobbigt och läskigt också att få barn. Den där Oron med stort O är inte att leka med! Men det här är nog första gången i mitt liv då jag känner att lyckan är säkert förankrad på något sätt.

Vår fina skatt växer och frodas. Han har blivit helt stadig i nacken och i helgen lyckades han vända sig om från mage till rygg. Antagligen ett lyckokast eftersom det är lite väl tidigt! Han griper efter sina leksaker och med lite hjälp kan han hålla i sin skallra. Det finns mycket energi i den lilla kroppen 😍 på fredag är det dags för vaccinering. Får se hur det går!

Nu ska jag återgå till att beundra mitt snarkande lilla barn 😍

Massa pepp och hejarop till er alla!

Annonser

9 thoughts on “Soffmys

  1. Herregud vad fort tiden går! Det förstår man när ens bebis börjar göra nya saker. Vår pojke ligger också på mammas mage och han blir snart två månader. Många sömnlösa nätter, bajs/kiss i sängen och bröst som läcker hela tiden är allt värt det hundra gånger om! Det jobbiga för mig med är oron, som tex just nu är jag dunder förkyld och nu börjar min bebis bli lite snorig. Jättejobbigt och har skuldkänslor också! Nu hoppas vi på lite sol och värme så vi kan njuta av denna sommar, äntligen är vi en familj och kan njuta på riktigt!!
    Kram !!

    • Inte kul att vara sjuk, har hört att bebisar inte smittas av sin mamma så lätt, men ladda med koksaltlösning i pipetter, guld om plutten blir så täppt att han inte kan äta! Kram och hoppas ni blir friskus snart ☀️☀️☀️

  2. Men åh vad mysigt! Men hjälp, har det alltså gått tre månader redan?? Jisses vad tiden går fort. Och själv har jag bara en månad kvar på fredag, heelt galet!! ❤ Kram!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s