”Spädbarnshögkonjunktur”

Det fullkomligt regnar gravidbesked just nu! Så himla fint, men också lite jobbigt. De flesta i min bekantskapskrets är ju inne på andra eller tredje barnet, men några ”färskingar” finns det också. Konstigt, för det kändes verkligen som vi var sist i världen med att få barn – om ni förstår vad jag menar 🙂

Kontentan: NIO STYCKEN ÄR PREGGO OCH SKA FÅ BARN MELLAN 4 APRIL OCH 15 APRIL!!!! (plus/minus två veckor typ då) stämmer det där med att fertila par passar på under semestern eller…?

Fy fan om vi inte hade haft Skruttet nu. Fy fan.

Jag blir genuint glad för allas deras skull. Jag vet ju hur fantastiskt och underbart det känns. Det är en ynnest. Det unnar jag verkligen alla! Jag önskar ingen den kamp för barn som vi utkämpade och mina vänners graviditeter gör varken från eller till för mitt liv. Det har inget med mig att göra eller vår lott i livet. Jag fattar det.

Jag är så innerligt glad och stolt över vårt lilla skruttet. Kan inte ens föreställa mig hur vi skulle ha överlevt en minut till utan honom i våra liv! Det är ju bara så, att jag börjat drömma så smått, om ett syskon. Och för det har vi inga garantier. ”Tell me about it liksom”.

Det är så. En gång ofrivilligt barnlös, alltid ofrivilligt barnlös. Jag fattar det nu. Det är de där kroppsminnena. Alltså inte intellektet, som gör att jag har så jävla svårt att hantera graviditeter i min omgivning just nu.

Fuck.

Annonser

4 thoughts on “”Spädbarnshögkonjunktur”

    • Ha ha, ja, och nu är det visst uppe i tio, fick just ett besked till 🙂 som sagt, jag är ju jätteglad för alla, men ganska förvånad över att jag redan nu känner så starkt för att få fler barn :0
      Massa pepp till dig, håller tummarna för er syskonverkstad så himla mycket, det vet du ❤ ❤ ❤

  1. Word på det! Känner igen mig såå väl! Trodde inte jag skulle påverkas så av gravidbesked nu när jag har min älskade bebis, men det hugger ändå i hjärtat. Speciellt när vänner och bekanta börjar få andra barnet. Fast vi egentligen är så nöjda med att ha ett barn (vill inte börja om denna resa) så känns det jobbigt att inte ha det självklara valet. Det är väl så, en gång barnlös – alltid barnlös – i hjärtat. Men som sagt, vet inte hur jag skulle ha överlevt utan min älskade, finaste, mest underbara lilla tjej ❤ Kram!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s