Äntligen Zzzzzz

Min bebis sover! Det är alltså möjligt. Precis när jag trodde att vi båda två (föräldrarna) skulle dö av sömnbrist bestämmer sig Skruttet för att det är dags att sluta äta välling under småtimmarna. Dessutom sussar han sött hela natten. Så har det varit i sju (!!!) nätter i rad nu. Det här innebär alltså att vi har sovit åtta-nio timmar i sträck utan att gå upp ur sängen på natten i en vecka nu!

Känner mig typ på nytt född. Min förkylning är borta. Jag tror till och med att det liksom spritter lite i kroppen och benen. I helgen är det jag som knyter på mig löpardojjorna igen. Yey!

Annonser

6 thoughts on “Äntligen Zzzzzz

    • Åh om jag bara kunde så skulle jag 🙂 vi ger både gröt och välling på kvällen nu, så att han ska klara sig genom natten. Paltkoma, he he, värt att testa?

      Påtänkt senare: vet inte, men efter att vi började sova i separata rum (vi bor i en tvåa, vilket innebär att vi rullar ut honom i vardagsrummet) har det faktiskt blivit bättre och bättre! Vi fick tips om att sätta hjul på spjälsängen eftersom vi bor så litet. Det var efter det som det vände! Sen tror jag ju att alla faser, som tandlossning och utvecklingssprång spelar in på sömnen, kan hända att det är ”lugnare” med det nu. Han kryper ju nu exempelvis, det var ju undertiden han lärde sig det som det var helt hopplöst 🙂

      Alltså: Massa mat på kvällen och sova i separata rum. Om du testar får du gärna berätta hur det gått här 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s