All you need is löv

Vi krattade löv här om dagen (bättre sent än aldrig). En rogivande uppgift som jag tycker om. Det blir lungt i magen för en stund. Nog tycker jag om när barnet rör sig. Samtidigt som det blir svårt att fokusera på det jag håller på med.. Vill bara stanna upp. Blunda. Låta hela mitt jag omsluta den här lilla människan som vi inte känner ännu. 

Hur mycket lycka kan det rymmas i en människokropp?

I måndags hörde vi hjärtat för första gången. De där galopperande hästarna igen. Allt är fortsatt bra. Tänk att kärlek och lycka kan kännas så olika fast det är samma känslor i ord.

Jag mår fortfarande så himla bra. Kroppen känns stark, även om studierna med resor tar på krafterna mentalt. Att redan ha ett barn och samtidigt bära ett annat inom sig är isig en helt ny, stundtals utmattande, upplevelse, men jag ser med tillförsikt på framtiden. Vilken grej med två barn, det känns ändå som det var igår vi inte visste om vi skulle få bli föräldrar alls.

När skruttet sparkar mig i ryggen och bebisen sparkar mig på urinblåsan brukar jag fnissa lite för mig själv när jag sömndrucken och halvblind försöker undvika att snubbla över katten och samtidigt hinna ner till toan. Tänk att jag får uppleva det här!

Det har varit omtumlande att först bli gravid bara så där och sedan försöka bearbeta det, samtidigt som mammalivet och övriga livet för den delen inte tar paus. Jag har faktiskt kännt mig mer utlämnad och rädd den här gången. Allt kändes ovant. Vi visste ju inte riktigt när vi blivit gravida. Inte ens ett jävla ägglossningstest var ju inblandat!

Snacka om ironi liksom.

Men nu sitter jag här med typ tre månader kvar till bf. I början av januari är terminen slut. Resterande veckor ska jag ägna åt Skruttet, boande och yoga. Och jag ser faktiskt fram emot att få föda det här barnet nu. Bring it on bara!

Annonser

5 thoughts on “All you need is löv

  1. Du har fantastiskt bra sätt att skriva på, love it! Vi har lyckats med det som kallas mirakel, finns en mening med allt! Att sedan se dina två små tillsammans är kärlek på en annan nivå, underbart! Stort lycka till ❤

    • Tack fina ❤️ precis, är så glad för erfarenheterna som tog oss hit. Den där ödmjukheten inför livet som liksom väller fram emellanåt är så skönt att känna. Det ger perspektiv! Åh jag verkligen längtar, blir helt pirrig och glad av dina ord, att se dem tillsammans ❤️wow!❤️

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s